Στην BLB Records πρωταρχικό ρόλο παίζει η ποιότητα του μουσικού έργου, η καλλιτεχνική αισθητική και η υψηλή ποιότητα παραγωγής. Ο κατάλογος της εταιρίας περιλαμβάνει ρεπερτόριο από όλο το φάσμα της μουσικής χωρίς διακρίσεις σε μουσικά είδη και στυλ, ενώ τα ιδιόκτητα στούντιο ηχογράφησης (101 Sound Studios) που διαθέτει μπορούν να υποστηρίξουν υλικοτεχνικά παραγωγές υψηλών προδιαγραφών.

2017

 

Lazy Man’s Load

«Start Breathing»

The debut single of the stoner band «Lazy Man’s Load»,  is an eruptive mixture of Chaos and Rock & Roll.

 

 

Michael Paouris

«Sharp Flowers»

«Sharp Flowers» is the latest gipsy jazz project by greek guitar and bouzouki virtuoso, Michael Paouris featuring guest musicians from around the world.

 

 

Musicanti

«Kainourgia mera»(New day)

“Musicanti”is a Greek folk duet, writting and performing orginal Greek folk music, and Kainourgia Mera is their debut single.

 

Giannis Mparmparis – Annoula Moroy

«Sou to dilono»

The new Greek «nisiotiko» style, duet of Giannis and Annoula.

 

 

ΙΣΟΒΙΟΣ ΕΠΙΖΩΝ (Isovios Epizon)

«Hip-Hop Ζωή»

«Hip-Hop Zoi» features 2 tracks of solid, old-school hip-hop music and edgy lyrics.

 

2016

 

Στέλιος Λαλούσης

Ο ξωμερίτης

Ο Στέλιος Λαλούσης μας παρουσιάζει την πρώτη προσωπική του δουλειά με τίτλο «Ο Ξωμερίτης». Δώδεκα ηχογραφήματα που έχοντας ως αφετηρία την ποιητική διάθεση ανακινούν στοιχεία με άλλοτε έντονο το στίγμα της παράδοσης κι άλλοτε με ατμόσφαιρες όπου το λυρικό και σκοτεινό τοπίο έρχεται κοντά σε post αφηγήσεις.

   

  Σ. Βλαχάβας - Γ. Χούλης

  Πώς πιάνεται η αγάπη

  Η νέα ethnic δημιουργία των Σ.Βλαχάβα-Γ.Χούλη βασισμένο στο γνωστό παραδοσιακό τραγούδι της Ηπείρου, με την ακρίβεια της ερμηνείας του Σάκη Βλαχάβα και τις κιθαριστικές fusion καταβολές του Γιάννη Χούλη.

    

   Χρήστος Τσερκεζόπουλος

   Αυτό το καλοκαίρι

   Η 1η δισκογραφική δουλειά του Χρήστου, με τίτλο «Αυτό το καλοκαίρι» είναι γεγονός, και περιλαμβάνει δυο πανέμορφα pop κομμάτια που θα προκαλέσουν αίσθηση. Τη μουσική και τους στίχους υπογράφει ο ίδιος, ενώ οι ροκ καταβολές του είναι εμφανείς από τις ρυθμικές ενορχηστρώσεις του αλλά και τα έντονα κιθαριστικά solos.

    [/ms_column][/ms_row]

     

    Γιάννης Μπαρμπαρής

    Έρχεσαι και φεύγεις

    Ο Γιάννης Μπαρμπαρής είναι συνθέτης και στιχουργός γεννημένος στη Πάρο.Το πρώτο του άλμπουμ είναι εμπνευσμένο από τη νησιωτική και λαϊκή μας παράδοση, και περιλαμβάνει 9 τραγούδια που φέρουν την προσωπική του σφραγίδα σαν τραγουδιστή, διμιουργό αλλα και εξαιρετικό εκτελεστή.

      

     Giorgos Avramidis

     Afore forest encounter

     «Afore forest encounter» is the first single of Giorgos Avramidis as an independent artist, and tones his love with orchestral and programme music.Giorgos is a Gold Record awarded Composer/Arranger and Sound Engineer. He has gained a degree in classical piano and plays various musical instruments.

       

       

       

      elΕλληνικά
      en_USEnglish elΕλληνικά